menu
Binnen 3 werkdagen bezorgdFranco levering € 275,-*Telefonisch bereikbaar ( tussen 08.00 - 17.30 uur ) Tel +31(0)318-509090 ( tussen 08.00 - 17.30 uur )

Alles
voor het
verwerken
van glas

Alles
voor het
verwerken
van glas

Alles
voor het
verwerken
van glas

Alles voor Glas

Alles voor Glas

“Alles voor Glas” is een dynamische en professionele onderneming met een zeer uitgebreid assortiment aan glas gerelateerde producten. 

„Alles voor Glas” levert een eigen assortiment glaszet materialen voor een sterk concurrerende prijs. „Alles voor Glas” heeft zich ten doel gesteld zowel de professionele als de semi-professionele glaszetter te voorzien van prima materialen tegen een prijs die vernieuwend is in de markt.

„Alles voor Glas” wil zich onderscheiden door een optimale prijs-kwaliteitverhouding van onze producten.
Daarnaast zijn wij voortdurend op zoek naar vernieuwende en aantrekkelijke producten voor onze klanten om een kwalitatief onderscheidend assortiment te kunnen aanbieden welke uniek is en gevarieerd blijft. Wij streven er naar de door u bestelde producten zo snel en efficiënt mogelijk te verzenden en bij u af te leveren.

„Alles voor Glas” combineert de huidige ICT techniek met een bestaand logistiek netwerk om u sterk concurrerende prijzen te kunnen bieden. Een groot gedeelte van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Door slimme samenwerking met onze leveranciers kunnen wij ook niet voorradige materialen snel en tegen een concurrerende prijs leveren.

„Alles voor Glas” heeft de ambitie om haar naam waar te maken. Mocht u in uw werk iets tegenkomen wat niet in ons productaanbod waarvan u van mening bent dat het niet zou mogen ontbreken in ons productaanbod laat ons dit dan weten via info@allesvoorglas.nl Indien gewenst geven wij u een prijsopgave van het product en voegen het voor u als klant toe aan ons assortiment.


 

Online bestellen, betalen en binnen 24 uur verstuurd* (mits product op voorraad is.)
! Genoemde prijzen in deze webshop zijn exclusief B.T.W.