menu

Reparatie & NEN keuring

Naast het adviseren en leveren van hoogwaardige producten voorziet Van der Haar-Alles voor Glas u graag van professionele aanvullende services.  Onze technische dienst biedt u de mogelijkheid om uw gereedschappen te laten repareren, onderhouden en/of te keuren.

Gemiddeld duurt een reparatie na diagnose 2 tot 3 werkdagen. Pneumatisch en gasgeschoten apparatuur diagnosticeren wij echter gegarandeerd binnen 2 uur.
Is reparatie van het apparaat niet mogelijk, dan bieden wij u indien mogelijk en voor handen vervangende apparatuur aan, zodat uw werkzaamheden voortgezet kunnen worden, dit op kosten van u als klant.

Voorkomen is beter en goedkoper dan genezen. Apparatuur, gereedschappen en (elektrische) installaties dienen daarnaast uiteraard veilig te zijn in gebruik. Wij adviseren u daarom uw materialen periodiek te laten keuren.

Onze technische dienst is in het bezit van de volgende NEN certificeringen: NEN 3140 (keuren van elektrisch handgereedschap), NEN 2484 (keuren van ladders en trappen), NEN 1004 (keuren van rolsteigers). Geheel naar uw wens kunnen wij dit alles voor u keuren.

Keuringen en reparaties kunnen ter plekke worden uitgevoerd bij u in de werkplaats, op het bouwterrein of bij ons in de werkplaats. Het ophalen en retourneren van de goederen voor reparatie of keuring kunnen door ons worden verzorgd. Dit gebeurt door eigen vervoer, extern vervoer of door u bij ons bezorgt.

Keuringen en reparaties geschieden volgens vooraf gestelde tarieven, desgewenst kunnen wij u voorafgaand een prijsopgave doen toekomen.

 
Online bestellen, betalen en binnen 24 uur verstuurd* (mits product op voorraad is.)
! Genoemde prijzen in deze webshop zijn exclusief B.T.W.